Over ons
kantoor

Team

MOOI Lost Op is een expert in het ontwikkelen van concepten voor gebouwen en gebieden.

Wij geven projecten een uniek en lokaal karakter door het gebied als uitgangspunt te nemen en de aanwezige stakeholders en (potentiele) eindgebruikers al in een vroeg stadium actief bij het concept te betrekken. Hierdoor worden de projecten breed gedragen.

Tim Hendrikx

Tim is al ondernemer sinds zijn 17e. Hij begon met een hoveniersbedrijfje op de middelbare school en had tijdens zijn studententijd een horeca-uitzendbureau. Na zijn master Real Estate & Housing aan de TU Delft, richtte hij ‘MOOI lost op’ op. Hij zag een groeiend gat tussen anti-kraak en definitieve (her)ontwikkeling ontstaan. Vanuit dit gat is de ‘Maatschappelijke Onderneming ter Ontwikkeling van Ideeën (MOOI) lost op’ ontstaan. Door enthousiasme en een hands-on mentaliteit is het bedrijf ieder jaar aan het groeien.

Jimmy van den Ban

Jimmy en Tim kennen elkaar van de TU Delft. De samenwerking bij een masterproject beviel zo goed dat begin 2014 Jimmy ook bij ‘MOOI lost op’ is gekomen. In eerste instatie om ondersteuning te bieden voor het onderzoek naar Vertical Farming. Maar inmiddels is Jimmy onderdeel geworden van de solide basis. Hij is sterk in analyse, kennisvergaring en het leggen van verbanden. Jimmy heeft een achtergrond in gebiedsontwikkeling, master Real Estate & Housing aan de TU Delft.